Finques Badalona

Nosaltres

Qui som Finques Badalona
Finques Badalona

Qui som?

Finques Badalona neix l’any 1984 encapçalada per Joan Puigdomènec i Josep Navarro. Originàriament com una agència Immobiliària especialitzada en la compra i venda d’immobles i, més endavant, amb la incorporació d’en Jordi Casaponsa, amb l’ampliació dels seus serveis incloent l’administració de finques, arribant a administrar més de 400 comunitats i 200 propietats.

Amb el transcurs del temps hem continuat creixent mantenint l’essència d’una empresa familiar, que ha portat a la incorporació de la segona generació des del 2016.

Valors

Ètica empresarial
Transparència
Qualitat i tracte personalitzat
Experiència, trajectòria i constant formació
Finques Badalona

Què ens defineix?

Transparència

El nostre objectiu és la tranquil·litat dels nostres clients i és per això que intentem donar una atenció personalitzada tenint sempre en compte les seves necessitats. Mantenint una relació continuada i basada en la confiança. Gràcies a aquesta filosofia de treball, podem trobar la solució que millor s’adapti a cada client oferint-los la millor rendibilitat amb la màxima tranquil·litat.

Experiència

Som una Administració de Finques a Badalona amb més de 40 anys en el sector dedicant-nos també com agents immobiliaris a la compra, venda i lloguer de pisos a Badalona. És per això que disposem d’una àmplia cartera amb tota mena d’immobles, comunitats i assegurances.

Professionalitat

Una de les nostres característiques principals és l’alt grau de professionalitat i serietat cap als nostres clients, donant un servei personalitzat en totes les consultes i gestions que ens encarreguen. Aquest nivell de professionalitat és degut a la contínua formació de l’equip, comptant amb diferents administradors col·legiats en la nostra plantilla.
Què defineix Finques Badalona?